Abychom Vám zaručili čas na individuální konzultaci, domluvte si prosím dopředu konkrétní termín návštěvy i mimo otevírací dobu

Tapeta TWEED CAD UNI 85472972

Kód: 9117
Neohodnoceno
Značka: Casadeco
2 280 Kč / role 1 884,30 Kč bez DPH
2-3 týdnů
Můžeme doručit do:
14.5.2024

Vliesová tapeta

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výjimečná práce, tapeta „Tweed“ je jemná, propracovaná, její textura je jako obyčejná tkaná potahová látka, krásně patinovaná ve 47 obzvláště bohatých odstínech. Její dotek je vylepšen skládanou texturou, která jasně odráží světlo a vytváří jemné odlesky.

Tapeta je omyvatelná. Další informace na telefonu +420 702 015 617 nebo na emailu obchod@aidahome.cz

Doporučujeme objednat si vzorek vybrané tapety nebo si ji prohlédnout naživo v našem showroomu, protože barvy na obrázku můžou být zkreslené nastavením obrazovky.

Vezměte prosím na vědomí, že všechny položky na objednávku jsou nevratné. Více v Obchodních podmínkách. 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

60813f015a6ac

CASADECO je francouzský výrobce tapet, panoramatických panelů a dekoračních látek.

Od svého založení v roce 1996 značka CASADECO vytváří emoce a sdílí je širokým výběrem tapet vyrobených z jemných, přírodních a moderních materiálů.

Kolekce vysoké kvality CASADECO od francouzské designové kanceláře a evropského výrobce. Originální nápady a technické inovace vytvářejí estetický a snadno použitelný design, který je vyhledáván klienty všech věkových skupin hledajících osobní dekorativní styl, který je synonymem každodenní pohody.

Tým stylistů společnosti CASADECO je složen z barvistů a designérů, z nichž mnozí se značkou spolupracují od samého začátku. Jejich kreativní duch a divoká fantazie vytvářejí jasné a jiskřivé obrazy v harmonické a vyvážené paletě barev pro každý vkus a styl interiéru.

PŘEJÍT NA KOLEKCE