Vážení zákazníci, jestliže máte zájem o návštěvu našeho showroomu, je nutné si z kapacitních důvodů tento termín domluvit předem, a to buď telefonicky, nebo emailem.

O nás

 

 Vítejte v našem E-shopu!

 Naše společnost se zaměřuje na nabídku luxusních materiálů pro vybavení interiéru a exteriéru od předních světových výrobců, 
a to již od roku 2007.

Vysoká specializace, jedinečný a vysoce kvalitní sortiment, dlouhodobá praxe, silná partnerství a kvalifikovaní odborníci umožňují společnosti. aby se úspěšně rozvíjela na trhu a díky tomu neustále rozšiřovala sortiment. Hlavním cílem společnosti je individuální přístup ke každému klientovi, abychom mu pomohli splnit jeho sen o dokonalém bydlení. 

Rozšířili jsme naše služby a nyní lze v naše E-shopu koupit tapety online, přesto Vám vřele doporučujeme, abyste si každý vybraný materiál nejlépe prohlédli v našem prostorném showroomu.

Naši konzultanti - designéři, kteří se sortimentem pracují na denní bázi Vám mile rádi pomohou s výběrem materiálu a zodpoví Vaše veškeré dotazy při šálku dobré kávy :-)

Budeme se na Vás těšit!  

         1

 Toto je E-shop, který se zaměřuje výhradně na prodej tapet, ostatní sortiment a služby jsou Vám k dispozici v našem showroomu.

 

NAŠE NABÍDKA V SHOWROOMU:

DESIGNOVÉ TAPETY

INTERIÉROVÝ TEXTIL

ZÁVĚSNÉ SYSTÉMY

DEKORAČNÍ LIŠTY

ÚCHYTY A BORDURY NA ZÁVĚSY

DEKORATIVNÍ POLŠTÁŘE

DEKY A PŘEHOZY

DESIGNOVÉ KOBERCE

DESIGNOVÉ KOBERCE

 

ŠITÍ VŠECH DRUHŮ DEKORACÍ OKEN, PŘEHOZŮ A DEKORATIVNÍCH DOPLŇKŮ. A TÉŽ KOMPLETNÍ SERVIS
OD ZAMĚŘENÍ PO MONTÁŽ.

 

Neváhejte nás kontaktovat v pracovní dny od 10:00 do 18:00 hodin!

c3 +420 606 027 951

c2 obchod@aidahome.cz

c1 Husitská 32 Praha