Přikrývka péřová G600 Artic Winter
Kód: 40906/135 40906/140 40906/155 40906/156 40906/200 40906/201 40906/240 40906/250 40906/251 40906/260 Zvolte variantuDetailní popis produktu
Peřiny G600 z husího prachového peří patří mezi produkty společnosti DaunenStep.
Výhodou těchto kvalitních italských péřových peřin je mimo jiné jejich životnost, která se pohybuje mezi 20 až 30 lety.
Složení:
materiál potahu - 100% bavlna, Supersoft Batiste
materiál výplně - 100% husí prachové peří
Teplotní podmínky:
Firma DaunenStep vyrábí peřiny v několika variantách vhodných do různých teplotních podmínek.
Artic Winter - vhodné do opravdu mrazivého klimatu
Cold Winter - vhodné do chladných klimatických podmínek, do málo vytápěných prostor
Classic Winter – vhodné do mírné zimy, do středně vytápěných prostor
MID Season – vhodné do teplejšího klimatu, do dobře vytápěných prostor
V našich teplotních podmínkách doporučujeme na zimu peřiny Cold Winter nebo Classic Winter. V případě, že byste chtěli peřinu na léto, nejvhodnější budou peřiny MID Season.
Údržba:
Peřiny je možno prát na 40°C ve speciálním přípravku (doporučujeme například přípravek značky Miele), který nepoškodí strukturu peří. Peřiny je vhodné po vyprání sušit v sušičce, aby peří zůstávalo nadýchané. Peřiny můžete také bez obav nechat vyčistit v čistírně.
Doporučujeme je prát jednou za dva nebo tři roky. U polštářů se doporučuje praní i dvakrát ročně.
V rámci každodenní údržby je vhodné peřiny nejdříve nechat vyvětrat a teprve potom zastýlat postel.
Pokud používáte sezónní peřiny a chcete zimní peřiny na léto uložit, doporučujeme je složit například do bavlněného vaku, aby peří mohlo dýchat. Upozorňujeme, že není vhodné peřiny skladovat ve vakuových pytlích, protože může dojít k porušení struktury prachového peří. Také dejte pozor, abyste peřiny neskladovali ve vlhku.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | PEŘINY DAUNENSTEP |
|---|---|
| Materiál výplně: | 100% husí prachové peří |
| Materiál potahu: | 100% bavlna, Supersoft Batiste |
| Antialergenní: | Ano |
| Plnivost: | 770 cuin |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
