Abychom Vám zaručili čas na individuální konzultaci, domluvte si prosím dopředu konkrétní termín návštěvy i mimo otevírací dobu

Tapeta DAHLIA 75111732

Kód: 6893
Neohodnoceno
Značka: Casamance
6 200 Kč / role 5 123,97 Kč bez DPH
2-3 týdnů
Můžeme doručit do:
14.5.2024

Vliesová tapeta

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tlumené odstíny konce léta jsou zobrazeny na matném nebo lesklém pozadí. Matný nebo kovový písčitý inkoust podtrhuje kontrastní kontury dokonalých tvarů květů.

Doporučujeme objednat si vzorek vybrané tapety nebo si ji prohlédnout naživo v našem showroomu, protože barvy na obrázku můžou být zkreslené nastavením obrazovky.

Vezměte prosím na vědomí, že všechny položky na objednávku jsou nevratné. Více v Obchodních podmínkách. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kolekce ETE INDIEN, Vliesové tapety, Květinový vzor na tapetě, Tapeta s rostlinami, Bílá, Multi, Zlatá
? Materiál: Vliesové tapety
Design: Květinový vzor, Rostliny
Barva: Bílá, Multi, Zlatá
Role: 68cm x 10,05m
Opakování vzoru: 64cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

CAS-PAP

 

Casamance je francouzským výrobcem luxusních tapet a dekoračních látek pro interiérový design. Firma byla založena v roce 2001 designérem Françoisem-Xavierem Van Damme, který se stal známým svou vášní pro přírodní materiály a svými originálními návrhy. Casamance nabízí širokou škálu tapetových vzorů, od tradičních po moderní, a používá k výrobě kvalitní materiály. Casamance nabízí také širokou škálu látek pro závěsy, polštáře a nábytek. Jejich produkty jsou dostupné v mnoha zemích světa a jsou často používány v interiérech exkluzivních hotelů a dalších prestižních prostor.

 

Kolekce TAPET                                      Kolekce LÁTEK

 Všechny kolekce tapet a vzorníky látek od značky Casamance najdete na našem showroomu Aida home na Praze 3, Husitská 32.